Online vieren in de kersttijd

 • De Kapucijnengemeenschap van Meersel-Dreef streamt elke zondag om 10.30 u. een eucharistieviering; je kan meevieren of de vieringen herbekijken op hun YouTube-kanaal.
 • Taizégebed: nu de kerken opnieuw gesloten zijn kunnen we niet meer fysiek samen bidden. Inspirelli Hoogstraten-Rijkevorsel wil jullie daar graag in tegemoet komen! Elke week gedurende heel deze lockdown komt een Taizégebed online. Op deze manier zijn we op een nieuwe manier verbonden met elkaar.
 • Bezinnen met de gratis app "Mijn Bijbel' op je smartphone. 24 afleveringen die lopen van 1 tot en met 24 december gaan over innerlijke vrede, vrede met mensen om je heen en vrede met God. Klik op "Leesplannen" en kies "Vrede op aarde".
  Lees er meer over de website: https://www.bijbelgenootschap.nl/adventsleesplan-en-blogserie-vrede-op-aarde 

 • Tau biedt elke week een bezinning aan: "Kerst als geen ander: met Franciscus van Assisi rond de stal". Op de website www.franciscaansbezinnen.be kan je inschrijven.
  Op de website http://www.franciscaansbezinnen.be/advent2020-week1-1.html is nog een ander mooi aanbod: samen met Franciscus willen we deze advent de (kerst)stal heel centraal stellen: we moedigen je aan om in of rondom de stal te mediteren of aan de slag te gaan met je kerststal thuis.

 • Adventsretraite: ontvang dagelijks een adventsbezinning in je mailbox. Inschrijven op www.ignatiaansbidden.org
  .
vragen       sitemap       webmaster

© Pastorale Eenheid Sint-Franciscus 2021