Franciscusdag is de jaarlijkse gezinsdag van de pastorale eenheid Sint-Franciscus, samen Kerk in Hoogstraten en Rijkevorsel. Met de fijne medewerking van CCV-Antwerpen en Inspirelli Hoogstraten.

FRANCISCUS VAN ASSISI daagt ons uit om bewust te leven en keuzes te maken. Eenvoudig en verbonden. Met aandacht voor stilte, voor de natuur en voor elkaar, hoe verschillend we allemaal ook zijn. Op de Franciscusdag laten we ons door hem inspireren en op weg zetten.

Dus WANDEL of FIETS mee op een zalige zondag, 7 oktober 2018. Ga samen op weg, val stil, deel verhalen en geniet van de natuur. Proef onderweg van diverse ACTIVITEITEN en VERHALEN voor het hele gezin, in de geest van Franciscus.

KIES JE PROGRAMMA. De dag start met een feestelijke gemeenschapsviering in de kerk van Hoogstraten. Van daaruit vertrekken we op tocht. Na een mooie lusvormige staptocht of fietstocht langs inspirerende activiteiten sluiten we samen de dag af in de Begijnhofkerk. Niet vlot te been of weinig tijd? Een stukje meelopen of slechts een deel van het programma beleven is mogelijk. Voel je vrij. DEELNEMEN IS GRATIS. Breng wel je eigen picknick mee. Kijk hiernaast voor een korte versie van ons programma. Een gedetailleerd programma en de wandel- of fietsroute krijg je ter plaatse, na de viering.

PROGRAMMA

flyer franciscusdag 7 oktober 20189.15 u. WELKOM & INZINGEN
9.30 u. EUCHARISTIEVIERING in de Sint-Katharinakerk Hoogstraten
10.30 - 11.00 u. START WANDEL- EN FIETSTOCHT
12.00 u. PICKNICKEN in de kerk van Wortel
14.30 u. DE PREEKSTOEL - verfrissende getuigenis vanop de preekstoel in de kapel van Minderhout + aansluitend drieuurtje
16.00 u. SLOTMOMENT in de begijnhofkerk Hoogstraten
ONDERWEG: levende verhalen en zalig-zinvolle activiteiten voor jong en oud, groot en klein

vragen       sitemap       webmaster

© Pastorale Eenheid Sint-Franciscus 2018