assisireis 2020

Van 3 t.e.m. 12 juli 2020 hadden we graag met onze pastorale eenheid  naar Assisi gegaan en het mooie Umbrië en een stukje Toscane in Midden-Italië willen ontdekken.

Omwille van de coronamaatregelen moeten we deze reis uitstellen naar volgend jaar.

Op deze vrolijke spiritualiteitsreis maken we kleine en grote staptochten langs verschillende plaatsen die belangrijk waren in het leven van Franciscus. Zo zullen we een kijkje gaan nemen in enkele kluizenarijen in het Rieti-dal. We zijn toch ook wel benieuwd naar dat dorpje Gubbio dat geteisterd werd door de wolf, zoals we vorig jaar op de Franciscusdag hoorden. En uiteraard zullen we ook Assisi en de omgeving uitgebreid ontdekken.

Doorheen verhalen, kunst, natuur, gesprek en bezinning ontmoeten we Franciscus en elkaar. We reizen met de bus naar Assisi en overnachten in het centrum van de stad. De dagelijkse uitstappen worden begeleid.

Mensen die maandelijks onze vormingsmomenten volgen, zullen steeds meer zin krijgen om naar Assisi te trekken en ook andersom: wie graag naar Assisi meereist met ons, volgt best onze vormingsmoment want zo ga je heel anders naar daar. Wij verzekeren het je: zo'n reis zal je beklijven en begeesteren. Je hoort er binnenkort nog meer over; maar als je geïnteresseerd bent om met een fantastische crew naar zo'n prachtige plaats te trekken, hou de communicatiekanalen van ons dan in 't oog, want de plaatsen zijn beperkt.

De reis is op en top geschikt voor gezinnen met kinderen, voor mensen zonder kinderen en tevens voor jong en oud tezamen. We passen in ons programma wel aan voor wie vraagt en wenst.

Er is een speciaal tarief voor jongeren voorzien en begeleiding van een jeugdpastor van IJD.
Dit kan niet anders dan een topper worden.

 

vragen       sitemap       webmaster

© Pastorale Eenheid Sint-Franciscus 2021