Hallo!
Wat fijn dat jij mee met ons op pad wilt gaan op deze zoektocht! Ik ben Brodé en ik vergezel je vandaag op deze tocht. Op negen ramen in jouw gemeente hang ik broederlijk naast de poster van Broederlijk Delen. Zo zie ik er uit:

logo ramenzoektocht


Kan jij al de negen plaatsen vinden waar ik verstopt ben?

De wandelzoektochten die uitgestippeld zijn kan je hier vinden.

Onderweg kom je meer te weten over de wereld en over Broederlijk Delen en mag je een hele hoop opdrachten uitvoeren. Bij elke stopplaats vind je ook een letter. Als je al de ramen waar ik ophang heb teruggevonden kan je met die letters samen een woord maken.
Je vindt bij elke stopplaats telkens een groene en een zwarte letter.
De groene letter staat links onderaan en is bedoeld voor de leeftijdsgroep 6 tot 9-jarigen. Als je de negen letters achter elkaar zet, heb je het woord!
De zwarte letter staat rechts onderaan en is voor de leeftijdsgroep 10 tot 12-jarigen (en volwassenen). Deze letters vind je in een willekeurige volgorde en met deze letters kan je een slogan maken die bestaat uit drie woorden.

Bij elke stopplaats vind je ook een QR-code. Als je die scant met een smartphone of een tablet dan kan je de werkblaadjes die horen bij de stopplaats online bekijken.

Heb je werkblaadjes liever bij de hand dan kan je die vooraf ook afdrukken:

Voor de 6-9 jarigen

in A4-formaat: 

in A5-formaat: 

Voor de 10-12 jarigen (en volwassenen)

in A4-formaat: 

in A5-formaat: 

Veel succes en tot op de eerste stopplaats!

 

vragen       sitemap       webmaster

© Pastorale Eenheid Sint-Franciscus 2021