inspirelli

Inspirelli is een plaatselijke pastorale werking die aan en met jongeren een eigentijds geloofsaanbod doet, met daarin alles wat nodig is om hen te laten groeien als christen en om hen alle kansen te geven christelijke gemeenschap te vormen. Inspirelli biedt met andere woorden activiteiten (en ondersteuning bij activiteiten) aan voor jongeren met betrekking tot geloof en zingeving.
Ook in de pastorale eenheid Sint-Franciscus is er een Inspirelli-werking. Deze wordt getrokken door Elina Bouwens (jongerenpastor) en enkele enthousiaste vrijwilligers.

Pssst! JP op Dreef vliegt er opnieuw in! Vlieg jij mee?

JP op Dreef? Wat is dat voor een beest? JP op Dreef betekent Jongerenpastoraal in Meersel-Dreef. Eén keer per maand komt deze groep jongeren samen, met hun begeleiders voor een knotsgekke activiteit. Tijdens deze activiteiten gaan we samen op een speelse manier aan de slag met wat geloof in jouw leven betekent. Of misschien weet je nog niet wat geloof in jouw leven kan betekenen? Hiervoor maken we tijd en ruimte om dit samen met andere jongeren te gaan ontdekken. Dit jaar werken we rond het thema ‘ruimtevaarders’, het jaarthema van IJD (interdiocesane jeugddienst). We sluiten de activiteit telkens af met een maaltijd en gezellig samenzijn.

Heel praktisch. Wij komen samen in het kapucijnenklooster van Meersel-Dreef (Dreef 38, 2328 Hoogstraten), van 16.00 tot 20.00 u. De kostprijs voor een heel jaar is € 3,00 (verzekering), excl. daguitstap.

Kom jij graag al eens proeven van een activiteit? Noteer snel de data in je agenda en hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen op één van de activiteiten! 😉  

Heb je nog vragen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0498 70 34 79.

Hou zeker ook onze facebookpagina in het oog!

jaarprogramma2023 jpopdreef