EENVOUDIG - INSPIREREND – VERBONDEN

Samen de zondag vieren, als rustpunt en vertrekpunt in ons drukke leven. Eenvoudig en levensecht, als mensen samen onderweg. Zo ontmoeten wij elkaar op de vierde zondag van de maand in een verfrissende zondagsviering. We komen er kracht en inspiratie halen uit het leven en de woorden van Jezus Van Nazareth en vieren eucharistie in een eigentijdse geloofstaal.

Vier de zondag’ is een project van de federatie Hoogstraten-Rijkevorsel. We zijn te gast in de parochie van Sint-Willibrordus om er te vieren met alle mensen jong van hart. In het bijzonder verwelkomen wij gezinnen en jongeren. Na de viering is er tijd en ruimte om elkaar bij een drankje te ontmoeten.

Verbonden met elkaar en betrokken op de samenleving willen wij meebouwen aan een zonnige kerk in onze regio; Een kerk die beweegt, die handen en voeten geeft aan de uitnodiging van Jezus, hier en nu.

Ook zin in een stralende zondag? Samen met pastoor Bart verwelkomen wij u graag op onze vierde zondag, van waar u ook komt en hoe oud u ook bent… wees welkom!

vierdezondag intro