Het leven in de parochie is een bont gebeuren dat niet altijd even zichtbaar is voor iedereen. Toch is het goed dat iedereen zoveel mogelijk zijn best doet om te communiceren over hetgeen hij /zij doet of wat de groepen, werkgroepen, verenigingen doen. Zo leven we mee met elkaar.

Communicatiemiddelen zijn:
- het parochieblad of Kerk en leven. Eén keer in 't jaar krijg je in de bus een aanmoediging om je te abonneren . Of je bent abonnee en je krijgt een vraag tot herabonnering. De eerste 4 bladzijden zijn plaatselijk nieuws - zo mogelijk met fotocollages en korte verslaggeving van het gebeurde of wat nog komt. De andere bladzijden zijn van bisdommelijk of nationaal-kerkelijk niveau en eerder vormend van stijl.

- Deze website

- de nieuwsbrief van de pastorale eenheid. Ben je daar al op geabonneerd? Je krijgt die gratis in je mailbox. Stuur daarvoor een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- facebookpagina 'kapcucijnenklooster Meersel-Dreef' en 'Fans van de Frans'

- youtubekanaal: kapucijnenklooster Meersel-Dreef  youtube.com/c/KapucijnenkloosterMeerselDreef. Hier vind je de wekelijkse live-streaming van de mis van 10.30 uur en nog andere produkties van ons huis. Kijken maar.